Az autóipar bomlasztó szakaszát éli különböző tényezők együttes hatása miatt: a márkák, valamint a hibrid és elektromos motorok villamosítása; új üzleti modellek, mint például a használatonkénti fizetés a tulajdon helyett; autonóm vezetés vagy a kezdődő online értékesítés.

Az a személy, aki ma autót szeretne vásárolni, már nem megy a márkakereskedésekbe, hogy a helyszínen felmérje a különféle ajánlatokat. Az új intelligens vevő minden kétségébe beleegyezik az interneten, és csak a folyamat végén fordul a kereskedőhöz, amikor konkrét kérdéseket szeretne megtudni az általa kiválasztott autó működésével kapcsolatban, tesztelni vagy le akarja zárni a műveletet.

Ez Az Egyre Szélesebb Körben Elterjedt

ROPO-effektus” ( Research Online-Purchase Offline ), ami azt jelenti, hogy a fogyasztó az interneten keres egy terméket vagy szolgáltatást, de végül egy fizikai létesítményben vásárol. Általában a legjobb ár határozza meg a döntést, de nagyban francia telefonszám befolyásolja a jó vásárlási élményre vonatkozó elvárásait is; gyakran a fogyasztó hajlandó egy kicsit kevesebbet spórolni egy kielégítőbb vásárlásért cserébe.

France Phone Number List

hatékony stratégiák
A jelenlegi vásárló magatartásának ez a változása különböző digitális hirdetési stratégiák alkalmazását igényli, hogy a márkák elérjék értékesítési céljaikat. Ebben az értelemben a Rebold, egy adatelemzésen alapuló marketing- és kommunikációs cég hét konkrét stratégiát határozott meg az ágazat számára, ehhez az új autóvásárlói profilhoz igazítva:

Mindenütt Jelen Van a Weben

A márkakereskedéseknek ugyanazokon a helyeken kell lenniük, ahol a leendő vásárlók gyakran megfordulnak. Mármint az interneten. Amint az ügyfél úgy gondolja, hogy egy márka megvan a megoldás az igényeire, elkezdi azonosítani a cég forgalmazóit. És ha egy kereskedő nem szerepel az összesített webhelyeken. Keresőmotorokban, fórumokon, gyártói webhelyeken stb., ahol az egyén érdeklődik, akkor valószínű, hogy az illető nem tudja, hogy létezik. Ezzel a digitális hirdetési stratégiával a márkakereskedések növelhetik elérésüket és új potenciális ügyfeleket fedezhetnek fel.

Miután egy személy kiválasztott egy kereskedőt (akár saját kutatása révén, akár szájhagyomány útján), tudni fogja, milyen tapasztalatokra számíthat, és meg fogja nézni az adott kereskedő véleményét és értékelését, mivel senki sem megy olyan intézménybe állandó negatív kritikák.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *