Marketingafdelinger gennemgår de seneste år en accelereret digitaliseringsproces. De lærer at bruge nye værktøjer såsom Google Ads, men de lærer også nye termer at kende med et enkelt mål. At tilpasse sig et stadig mere digitalt publikum. I denne sammenhæng opstår behovet for at have værktøjer til planlægning af markedsføringskampagner. For at kunne styre de daglige aktiviteter i en digital markedsføringshandling: afsendelse af nyhedsbreve, oprettelse af databaser med potentielle kunder, administration af blogs…

Alt Dette Og Meget Mere Kan Styres Optimalt

Ved brug af teknologiske løsninger baseret på marketing automation, det vil sige ved hjælp af software til at automatisere enhver digital marketingkampagne og dermed give de ansvarlige for denne afdeling mulighed for bedre at styre norge telefonnummer deres vejr. Et meget vigtigt aspekt i denne tid, hvor digitalisering og umiddelbarhed er nøgleord for både kunder og virksomheder.

Norway Phone Number List

Marketing automation er ikke en ny idé, men den er blevet yderst relevant i lyset af udviklingen af ​​nye teknologier. Og med dem er potentialet i disse værktøjer også blevet demonstreret. Det anslås således, at 51% af virksomhederne i 2019 brugte marketing automation-værktøjer, ifølge data fra Emailmonday, mens 8 ud af 10 marketingchefer udtalte, at leads i deres kampagner voksede efter anvendelsen af ​​denne teknologi.

Potentialet I Disse Værktøjer Kan Være Meget Gavnligt for De Virksomheder

der bruger dem, men for at få mest muligt ud af dem. Er det vigtigt at være klar over, at formålet med disse applikationer skal være at komme tættere på forbrugeren. Og for dette er det nødvendigt at kende ham mere. Dette behov kan opfyldes takket være brugen af ​​business intelligence-tjenester. Der tillader analyse af sociodemografiske og økonomiske data og indikatorer for brandets kunder. Køn, alder, familie, geografisk område, købekraft, uddannelsesniveau… Med dette er det genererer en til enhver tid opdateret datamodel, som viser robotportrættet af den typiske kunde for det pågældende mærke.

Derudover skal virksomheder, der anvender marketing automation. Også tage højde for, at målet for virksomheder har udviklet sig fra at være 100 % offline til hybrid. Så automatisering skal respektere denne omnichannel situation. Den bedste måde at gøre dette på er at følge en problemfri 360-strategi, det vil sige at vide. Hvornår det er bedst at nå publikum via den fysiske eller online-kanal og tilpasse automatiserede tjenester for at nå dette mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *